De obicei, la bar, cafeaua este servita alaturi de un pahar cu apa. Acest obicei ridica, deseori, un semn de intrebare: apa se consuma inainte sau dupa ce ai baut cafeaua?

cadouri Mos Nicolae001

In Romania, se stie, de Mos Nicolae, copiii cuminti primesc dulciuri, fructe si jucarii si chiar o legatura de nuieluse frumos colorate, iar cei mai putin cuminti primesc o nuielusa adevarata care sa le aminteasca de o eventuala pedeapsa. Sfantul Nicolae si aghiotantul sau ideea de mos care aduce daruri copiilor a aparut in Scandinavia, cu multe mii de ani inainte de Hristos.

534 l

Parlamentul European a lansat concursul „Editor pentru o zi pentru pagina de Facebook a Parlamentului European”. Sunt invitați să participe toți cetățenii europeni cu vârsta de peste 18 ani.

În Torino ninge abundent, dar...să privim partea plină a paharului! Potrivit unei vechi superstiții, zăpada aduce noroc în iubire, de Dragobete. După cum bine știti, pe 24 februarie se celebrează Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români. 

stira ret

Care dintre gospodine iubeste sa piarda timpul calcand teancuri de rufe? Nu mai bine dedici acel timp pasiunilor tale? Exista cateva trucuri care te pot ajuta sa scapi de calcat.