534 l

Parlamentul European a lansat concursul „Editor pentru o zi pentru pagina de Facebook a Parlamentului European”. Sunt invitați să participe toți cetățenii europeni cu vârsta de peste 18 ani.

 

Există un moment din viața ta când ai simțit impactul UE sau te-ai simțit cu adevărat european? Distribuie povestea ta pe pagina de Facebook a evenimentului Parlamentului European, sub forma unui videoclip de un minut sau pe Instagram #myEUmoment și adăugă @europeanparliament pentru a fi unul dintre câștigători!

Echipa Facebook și Instagram a Palamentului European va selecta trei filme câștigătoare de pe cele două platforme și va anunța cei 6 câștigători în data de 9 noiembrie 2018. Aceștia vor fi invitați pentru trei zile la Starsbourg, Franța, în perioada 11-13 decembrie 2018, vor urmări dezbaterile în plenul Parlamentului și vor avea posibilitatea să ajute echipa de social media a PE în pregătirea conținutului pentru Facebook și Instagram. Cheltuielile de cazare și de călătorie vor fi acoperite pentru câștigători.

Termen limită: 31 octombrie 2018

Mai multe informații: https://bit.ly/2BV7cYV

Aggiungi commento


Codice di sicurezza
Aggiorna