Munca unui inginer evoluează odată cu societatea. Cheia acestui raport constă în aprofundarea înțelegerii lumii în care trăim și adaptarea continuă la condiții noi. În prezent, această profesie are nevoie de o nouă abordare profesională, dublată de o manieră afectivă, îndreptată spre dăruire și respect pentru beneficiarul suprem, cetățeanul.

În pofida pandemiei, Sibiu Jazz Festival își continuă tradiția pe scena muzicală din România cu o inovație la nivel de repertoriu și expresivitate artistică.

Ziarul Adevărul prezintă calculele lui Ludovic Orban înainte de votul moţiunii de cenzură. 

Calatorul roman este tot mai aventurier, isi cauta destinatii din timp si a inceput sa aiba cerinte deosebite, precum plimbari cu elicopterul, cazare in vile cu piscina sau posibilitatea organizarii nuntii pe plaja.

Primul Razboi Mondial 18Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial și, implicit, de la înfăptuirea Unirii de la 1 Decembrie 1918, vă prezentăm povești ale soldaților români care au luptat pentru Marea Unire, mulți decedați, pe câmpul de luptă, la vârste fragede. 

Cu ajutorul informațiilor remise postului nostru de radio de Ministerului Apărării Naționale din România, astăzi, vi-i prezentăm pe eroii:

referendumul pentru familie 2018 31097100

Referendumul pentru familie nu a îndeplinit condițiile de validare, prezența la vot, duminică, la închiderea urnelor fiind de 20,41%, potrivit rezultatelor prezentate de Biroul Electoral Central (BEC). Pentru a fi validat era nevoie de o prezență de cel puțin 30% a românilor înscriși în listele electorale permanente.

Crte in sate Andreiasu 3419Copiii din peste 20 de sate din comunele montane ale județului Vrancea vor fi vizitați în această vară de o caravană de promovare a cărții și lecturii care le va duce în dar cărți, povești, dar și vești despre lume și sfaturi despre viață. Asociația "Eu, tu și ei" Focșani derulează în perioada iulie - octombrie proiectul cultural “c@rte în sate.

 

Creşterea numărului de turişti români şi străini în punctele de trecere a frontierei, determină adaptarea misiunilor Poliţiei de Frontieră în scopul fluidizării traficului şi asigurării unui climat de siguranţă. Iată, prin urmare, măsurile adoptate, recent, împotriva aglomerației din vamă şi recomandările polițiștilor de frontieră pentru perioada verii 2018.

telemeamarginimeasibiului2

Telemeaua de Sibiu a primit protecţia naţională a sistemelor din domeniul calităţii, conform legislaţiei europene. Denumirea poate fi acum utilizată doar de producătorii din zona Sibiului care respectă prevederile din caietul de sarcini și sunt supuși controlului și certificării unui Organism de Inspecție și Certificare recunoscut de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).