to2Vor fi organizate secții și în Chivasso, Ciriè, Alba, Mondovì si Biella. Pentru românii din Torino se vor organiza, în premieră, cinci secții pentru alegerile prezidențiale.

scioperoVesti proaste pentru cei care trebuie sa foloseasca, luni, 14 octombrie, mijloacele de transport in comun din Torino. Transportul public va fi paralizat de o greva de 4 ore. Greva va afecta serviciul urban si extraurban dupa cum urmeaza:

rassegna stampaMajoritatea ziarelor centrale din Italia deschid edițiile de astăzi cu titluri despre cererea adresată de Matteo Renzi premierului Giuseppe Conte, pentru a clarifica motivele și conținutul întâlnirilor dintre Secretarul american al Justiţiei, William Barr, și șefii serviciilor secrete italiene, întrevederi ce au avut loc în lunile august și septembrie.

parking torino

Parcarile marcate cu linii albastre, din centrul orasului Torino, vor fi gratuite in perioada 12 – 24 august, anunta Primaria din Torino printr-un comunicat.

TORINO caldMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Italiană că, în conformitate cu datele transmise de Ministerul Sănătăţii, în perioada 23-25 iulie, mai multe regiuni italiene se confruntă cu un nou val de caniculă, în mai multe oraşe ale ţării.

scioperoO greva generala va perturba transportul public din Italia, miercuri, 24 iulie 2019. Protestul sindicalistilor italieni afecteaza toate sectoarele transporturilor din majoritatea oraselor, inclusiv Torino. De asemenea, pentru ziua de 26 iulie 2019, a fost anuntata o greva in transportul aerian.

meteo torinoMeteorologii italieni anunta fenomene meteo extreme incepand cu data de, luni, 8 iulie.

estate aquaEcco qui il caldo estivo! Da oggi in poi le giornate saranno sempre più soleggiate e afose. Ti stai chiedendo come sopravvivere alla calura in città? 

saldiPe 6 iulie, in Torino, se da startul campaniei reducerilor de sezon.