parking torino

Parcarile marcate cu linii albastre, din centrul orasului Torino, vor fi gratuite in perioada 12 – 24 august, anunta Primaria din Torino printr-un comunicat.

TORINO caldMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Italiană că, în conformitate cu datele transmise de Ministerul Sănătăţii, în perioada 23-25 iulie, mai multe regiuni italiene se confruntă cu un nou val de caniculă, în mai multe oraşe ale ţării.

scioperoO greva generala va perturba transportul public din Italia, miercuri, 24 iulie 2019. Protestul sindicalistilor italieni afecteaza toate sectoarele transporturilor din majoritatea oraselor, inclusiv Torino. De asemenea, pentru ziua de 26 iulie 2019, a fost anuntata o greva in transportul aerian.

meteo torinoMeteorologii italieni anunta fenomene meteo extreme incepand cu data de, luni, 8 iulie.

estate aquaEcco qui il caldo estivo! Da oggi in poi le giornate saranno sempre più soleggiate e afose. Ti stai chiedendo come sopravvivere alla calura in città? 

saldiPe 6 iulie, in Torino, se da startul campaniei reducerilor de sezon.

bicicleta

Astazi, 3 iunie, este "Ziua Mondiala a Bicicletei", instituita de Organizatia Natiunilor Unite (ONU), cu scopul promovarii mersului pe doua roti si atragerii atentiei, la nivel global, asupra faptului ca bicicleta, desi o solutie a problemelor mobilitatii urbane, este prea putin promovata de autoritati.

torino busAngajatii societatii de transport public GTT intra, vineri, 31 mai, in greva. 

to2Cozi la secțiile de votare din Torino. Colega noastră Anca Manolea se află la fața locului și ne spune că timpul de așteptare a crescut la circa 4 ore.