estate aquaEcco qui il caldo estivo! Da oggi in poi le giornate saranno sempre più soleggiate e afose. Ti stai chiedendo come sopravvivere alla calura in città? 

saldiPe 6 iulie, in Torino, se da startul campaniei reducerilor de sezon.

bicicleta

Astazi, 3 iunie, este "Ziua Mondiala a Bicicletei", instituita de Organizatia Natiunilor Unite (ONU), cu scopul promovarii mersului pe doua roti si atragerii atentiei, la nivel global, asupra faptului ca bicicleta, desi o solutie a problemelor mobilitatii urbane, este prea putin promovata de autoritati.

torino busAngajatii societatii de transport public GTT intra, vineri, 31 mai, in greva. 

to2Cozi la secțiile de votare din Torino. Colega noastră Anca Manolea se află la fața locului și ne spune că timpul de așteptare a crescut la circa 4 ore. 

TORINO 2019Mâine, în orașul nostru, începe sărbătoarea cărţii din fiecare primăvară : Salonul Internațional de Carte de la Torino, cea mai importantă manifestare de profil din Italia.

torinoUPDATE: Locuitorii orasului Torino au scapat de griji! Maine, 29 martie, metroul va circula normal in orasul Torino, intrucat greva a fost anulata, potrivit www.comune.torino.it

 

Si anul acesta, mijloacele de transport in comun, din Torino, se vor opri in data de 8 martie, pentru 24 de ore, in semn de protest fata de violenta domestica, inegalitatea de gen si discriminarea sexuala.

fotolia 214547342 subscription xxl

Obiettivo Terra 2019, è il contest fotografico promosso da Fondazione Univerde e Società Geografica Italiana Onlus in occasione della Giornata Mondiale della Terra celebrata ogni 22 aprile.