268437mare

Duminica 21 iunie, orele 17.00, in Via Vittorio Andreis 18/10 - Torino, va avea loc un spectacol dedicat muzicii si traditiilor romanesti organizat de Centru de Cultura si Traditie Romaneasca in parteneriat cu Radio Torino International.

Evenimentul este gandit pentru iubitorii iei, cantecului si dansului popular. Pe langa solistii si grupurile de dansatori ai Centrului de Cultura si Traditie Romaneasca, publicul va fi incantat de invitatii de onoare ai spectacolului: Ansamblul Ciobanasul din Radauti - condus de domnul profesor Dumitru Promohaci - si interpreta Andreea Chisalita.

Programul evenimentului prevede o parada a iei romanesti si premierea celei mai frumoase ii, cantece populare bucovinene si banatene, dansuri din zona Banatului, Sibiului, Oasului si Bucovinei.

Andreea Chisalita este o cunoscuta interpretă de muzică populară din Moara chiar daca are doar 15 ani. A castigat in 2012 cea de- a V-a ediţie a Festivalului concurs internaţional de folclor „Cântecele Neamului”. In acelasi an a ajuns sa prezinte cunoscutul Festival international de folclor „Pestisorul de aur” de la Tulcea.

 

Locatia aleasa pentru acest spectacol este Cortile del Maglio din Via Vittorio Andreis 18/10 – Torino, o structura acoperita din cartierul Borgo Dora obisnuita sa gazduiasca diferite tipuri de evenimente: teatru, concerte, expozitii, etc.

Pentru a acoperi cheltuielile aferente, deloc indiferente, intrarea se face pe baza de oferta: 5 euro oferta minima.

Organizatorii multumesc anticipat celor interesati si va asteapta numerosi, garantand un spectacol uimitor.{jcomments on}