viadotto 2

Bărbatul tocmai scăpase nevătămat dintr-un accident rutier.

Un român în vârstă 30 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la o înălțime de 30 de metri, în prăpastia de la marginea autostrăzii A19, care face legătura între oraşele siciliene Palermo şi Catania.

Tragicul incident a avut loc în noaptea din 1 spre 2 martie, în urma unui accident rutier din care scăpase nevătămat. Conform relatărilor presei italiene, Marius G. Bedean se afla într-o mașină marca BMW cu un prieten, tot român, de 29 de ani, când, după un carambol, s-a izbit de un parapet pe autostrada A19, la kilometrul 70.

Cei doi au scăpat teferi din accidentul rutier. Speriat de cele întâmplate, românul s-a dat jos din mașină să vadă ce s-a întâmplat. La un moment dat, încercând să se ferească de mașinile care circulau cu viteză, tânărul a alunecat și a căzut în prăpastia de la marginea autostrăzii.

Românul a murit pe loc. Autoritățile italiene au reuşit să îi recupereze cadavrul după patru ore. Carabinerii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului.