romancaRomanca ucisa de concubin, in noaptea din 22 iunie, va fi comemorata, vineri (29 iunie 2018), de la ora 10.30, de italieni si romani, in curtea gradinitei “La Nidiata” din Via Coppino, 152, unde a lucrat ca educatoare. Cei care doresc, pot aduce, vineri, un ultim omagiu Nicoletei Loredana Grigoras (38 de ani), injunghiata mortal de Constantin Cezar Hrimiuc (46 de ani) cu care, desi nu era casatorita legal, avea doi copii de 4, respectiv, 10 ani.

Crima a avut loc in toiul noptii de joi (22 iunie, dupa ora 2.00), in apartamentul pe care cei doi il cumparasera cu un an in urma si care este situat in via Borgaro din Torino.
Din primele investigatii, se pare ca scandalul a izbucnit pe fondul geloziei. Lucrurile au degenerat, barbatul si-a pierdut controlul si, cu un cutit, si-a injunghiat concubina, mortal. Copilul cel mare a asistat neputincios la tragedie. La un moment dat, mama sa a incercat sa fuga pe scarile blocului, lasand urme de sange, insa barbatul a tras-o inapoi. Ulterior, agresorul a sunat singur la politie: “Mi-am ucis sotia”, a spus barbatul, aplecat peste balconul apartamentului situat la etajul 5.
Din datele autoritatilor, reiese ca romanul sufera de o anumita forma de depresie, figurand deja in evidentele unui psiholog, insa, informatiile in aceasta privinta sunt inca neclare. Barbatul era magaziner pentru compania Blue Air la aeroportul Caselle, iar Nicoleta era educatoare. 
Cei doi copii au fost preluati de Centrul pentru Cultura si Traditie Romaneasca din Torino, pentru consiliere psihologica.
Autoritatile italiene continua ancheta demarata in acest caz.
Vom reveni cu amanunte!