to2Vor fi organizate secții și în Chivasso, Ciriè, Alba, Mondovì si Biella. Pentru românii din Torino se vor organiza, în premieră, cinci secții pentru alegerile prezidențiale.

 

Printre țările în care vor fi organizate cele mai multe secții de votare se numără: Spania (143), Italia (142), Germania (79), Marea Britanie (72), Franța (49), SUA (38), Republica Moldova (36), Olanda (25), Belgia (23), Irlanda (16), Danemarca (12), Austria (17), Grecia (11), Portugalia (9), Elveția (8).

Tot în premieră va fi organizată o secție de votare și în Mali. “De asemenea, menționăm că, pe lângă secțiile de votare organizate, în mod tradițional, în teatrele de operațiuni din Afganistan, va fi organizată, în premieră, o secție de votare și în Mali, pentru a permite militarilor români care participă la misiunile din cadrul operațiunii Multidimensionale Integrate a ONU de Stabilizare în Republica Mali să își exercite dreptul de vot”, se arata in comunicatul de presa remis astazi.

Puteti consulta AICI ANEXA ce cuprinde lista celor 714 secții de votare aprobate de AEP până în prezent, inclusiv sectiile organizate pentru romanii din Torino si, in general, din regiunea Piemont.

Aggiungi commento


Codice di sicurezza
Aggiorna