mae

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că autoritățile italiene au dispus reintroducerea controlului la frontiere, în perioada 10 - 30 mai 2017, ca parte a măsurilor de securitate instituite cu ocazia desfășurării reuniunilor în format G7 de la Bari (11 - 13 mai 2017) și Taormina (26 - 27 mai 2017).

eurovision 2016

Romania nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016, care va avea loc în luna mai - se anunță vineri pe site-ul eurovision.tv.

elvetia1 1401179817

Accesul cetăţenilor români pe piaţa muncii elveţiene nu se va mai face în limita unor cote, de la 1 iunie. Astfel, restricţiile impuse românilor încă de la 1 iunie 2009 vor fi ridicate.

Castigatori premiile oscar leonard dicaprio

Premiile Oscar 2016 au ajuns toate către posesori, iar printre câștigători se numără și Leonardo DiCaprio. Iata care sunt toti castigatorii de anul acesta:

obama romancaO romanca din Vaslui va fi premiata, in primavara, de presedintele american Barack Obama in cadrul unei ceremonii dedicate tinerilor specialisti in domeniul cercetarii stiintifice si tehnologice.

home4 490x276

La Commissione Europea ha ufficialmente assegnato il titolo di Capitale Verde Europea 2016 a Lubiana, succeduta alla città di Bristol.

vecchietti

Con il supporto della Royal Photographic Society, il patrocinio della Commissione Europea e il Consolato Generale d'Italia in Londra, Accademia Apulia lancia la quinta edizione del concorso fotografico imAge.

obiectiv

L’AIDI (Associazione Italiana di Illuminazione) lancia la terza edizione del concorso video “Riprenditi la città, Riprendi la luce” un’iniziativa che si propone di divulgare la “cultura della luce”, partendo proprio dai giovani.

wpid multumesc

Astăzi, 11 ianuarie, este celebrată Ziua Internațională a Cuvântului „Mulțumesc” (International Thank You Day).

Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc” a fost instituită în anul 1994 și era marcată, inițial, timp de o săptămână – între 11 și 18 ianuarie.